Datorbyggnation  
 
  Det finns många fördelar med att bygga ihop sin egen dator istället för att köpa en OEM produkt. Den största fördelen är att du har totalkoll på samtliga komponenter och har tryggheten, vetskapen om vad som finns i din dator. I de flesta OEM produkterna är det oftast väldigt svårt att få reda på vilka typer av komponenter som sitter i och vilka tillverkare det är av dessa.
En annan stor fördel är att du exakt vet vad du betalar för, du kommer inte att få med en massa programvara som tar upp hårddiskplats och som du ändå aldrig kommer använda.
Vid datorbygge så gör jag en ren installation av önskat operativsystem.
 
 
Vad gäller priser på komponenter så köper jag delar från ett flertal leverantörer så jag vet att jag alltid får hem delar med mycket förmånliga priser vilket ger dig som kund ett bra helhetspris.
 
Innan jag börjar beställa, bygga så kommer vi ha en diskussion om vilket totalpris du vill lägga ner på ett datorsystem samt vad som är prioriterat hos dig. Beroende på vad du avser använda datorn till kan komponenterna anpassas till ditt behov och prisbild.