Priser:
(Till nedan priser tillkommer 25% moms)

DVD produktion:

Nedan priser gäller per DVD skiva där längden på filmen uppskattas till max 2 timmar. Har du fler timmar än så som ska läggas på DVD så delar jag upp filmen på flera skivor.

Standard överflytt analog källa till DVD
Från 800 :-

Standard överflytt analog källa till DVD med skapande av menyer och kapitelindelning
Från 1200 :-

Sen kan du vid önskemål få filmen med kopieringsskydd, extra DVD skiva med "rå" imagefil för egen tillverkning av dubbletter, fodral med anpassad bild och text.
Det bästa är att du hör av dig till mig så hjälps vi åt att komma fram till ett alternativ som passar dig.

 

       
(Ovan ett par exempel på anpassade DVD fodral)

 


Datorbyggnation:

Eftersom dessa datorer byggs från lösa delar samt att de skräddarsys efter ditt behov kan priserna variera lite. Vill du inte heller ha det mest extrema som finns idag gällande grafikkort, minnen mm. så sjunker priserna rejält.
Vid de jämförelser jag gjort ligger dessa datorer i stort sätt jämbördes eller strax ovanför i pris mot de stora affärskedjorna. Fördelen med dessa är dock att du har totalkoll på alla komponenter samt att jag ger dig möjligheten att själv senare uppgradera datorn utan att den ska vara låst till något märke. Jag kan också bygga datorerna "snyggt" så de passar ditt hem eller smak, datorchassi och skärm väljer vi ut tillsammans.
Sen är det så att ju mer pengar som läggs ut desto mer får du i prestanda och kvalitet, speciellt märks detta i dagens datorspel som är oerhört prestanda krävande.

Som fingervisning vad tre "normalpaket" kostar listas dessa nedan:

Hemdator 1
Syfte: Används till att surfa på internet, betala räkningar, använda som ordbehandlare, köra mindre krävande program och spel.
Pris: ~ 5 000 - 7 000 kr

Hemdator 2
Syfte: Allt enligt Hemdator 1 samt spela mer avancerade spel, bildbehandling, lättare videoredigering.
Pris: ~ 7 000 - 11 000 kr

Hemdator 3
Syfte: Allt enligt Hemdatorpaketen 1 & 2 samt möjlighet att köra tyngre videoredigering, få samtliga dagens spel att flyta snabbt och bra, få en dator som kommer "hänga med" några år utan uppgradering. Här väljs komponenter med hög kvalitet och snabb prestanda. Det värsta du kan få idagsläget.
Pris: ~ 11 000 - 20 000 kr